Elvis komt naar Londerzeel!

Elvis zou op 8 januari 2020 85 geworden zijn. Naar aanleiding hiervan brengt Steve Ryckier een wervelende show met het Graceland Orchestra, een  groot orkest van om en bij de 30 muzikanten. Violen, blazers, slagwerk en uiteraard de vaste band, bestaande uit drums, keyboards, gitaren en bas, plus 3 backing zangeressen brengen u een groots opgezet schouwspel.

Dit spektakel verdiende dan ook een mooie en grote zaal. Daarom werd gekozen voor de JDK Hal te Londerzeel. Deze zaal heeft een capaciteit van 2000 personen. Ze wordt voor de gelegenheid van Elvis In Symphonie speciaal uitgerust. De zaal wordt volledig bekleed met zwarte doeken langs de muren, om u een perfecte akoestiek te garanderen. Klank en licht zijn in handen van Live Systems, en er is een magnifieke led-wall voorzien zodat u helemaal ondergedompeld wordt in de Elvis sfeer. Verder zijn er tal van lichtconstructies voorzien, die de show een professioneel cachet geven.


De organisatie is in handen van Edwin Vleminckx en zijn team, en kwam mee tot stand dankzij de sponsor Kontrimo (Michel Van Den Brande). Zin om erbij te zijn? Reserveer dan alvast uw tickets (vanaf 35 Euro) of uw Vip tickets bij Teleticketservice of telefonisch op 0493 928 988. Het kan ook via e-mail op edwinvleminckx1709@gmail.com.