Sylvester Gala - 31 DEC 2021
vr 31 dec. | Londerzeel

Sylvester Gala - 31 DEC 2021

Goodbye 2021 - Welcome 2022. Wenst u een onvergetelijke jaarwisseling? Boek dan nu uw tickets voor het all inclusive Gala-concert met vier gangen diner te Londerzeel.

Waar en wanneer?

31 dec. 2021 18:00 – 01 jan. 2022 04:00
Londerzeel, Ambachtsstraat 9, 1840 Londerzeel, België

Meer informatie

Tickets bestellen kan via https://sylvester.boekjetickets.be/selection

JDK HAL, Hof Ter Molen en House of Entertainment & Cuisine bundelen hun krachten om u een onvergetelijk galaconcert met vier gangen diner te bezorgen: Het Sylvester Gala op 31 december 2021.

Oudejaaravond 2021 in de JDK HAL te Londerzeel met tal van optredens.

Onthaal: 18u00.

Receptie: 18u30.

ALL-IN € 149 tot 4.00 uur

Menu

Aperitief en snoepertjes

******

Luxe koudbuffet

Oesters,zalm,gerookte vissen,tomaat garnaal,vispastei, perzik tonijn,kreeft, langoestines…

Carpaccio,serranoham,beenham,wildpastei,parma meloen…

Salad bar sausen,brood, pasta…

******

Oostends vispannetje of kreeftenroomsoep.

******

Civet van wild,speenvarken,kalkoen,chateaubriand,lams,scampi

Warme groenten sausen en aardappelbereidingen.

******

Sint Sylvester dessert

******

Koffie en zoetjes

******

Verwelkoming 2022 met coupe Champagne

******

Aangepaste wijnen

Waters en frisdranken bieren tot in de vroege uurtjes

Nachtbuffetje en koekjes

Artiesten

Mo'reen

Mo'reen is geboren in Zuid-Amerika. Zingen is haar met de paplepel ingegoten, met legendarische grootheden als haar grote voorbeeld en gewapend met grootmoeders pruik en een haarborstel als microfoon, zijn de verschillende grote namen zoals Diana Ross, The Supremes, Lionel Richie, Michael Jackson, Otis Redding, etc door haar in music-clips nagespeeld.

Steve Ryckier

Steve Ryckier ​werd geboren in Brugge. Het was zijn familie en vrienden vanaf het begin duidelijk dat hij een bijzonder talent had om mensen te entertainen. Hij kon de wens van zijn kind om entertainer te worden niet verbergen. Steve was een echte artiest en een geboren humorist. Met dit natuurtalent was de weg naar de kunstacademie snel gevonden. Jarenlang speelde hij in verschillende projecten met humor en imitatie van bekende sterren en kon hij zijn stem en personages met succes uitbreiden. In zijn stemimitatie zong hij ook grote hits van Elvis Presley. Steve merkte al snel dat het publiek er positief op reageerde. Dat was het begin om zijn "Elvis Tribute Show" met een orkest te ontwikkelen.

Het eerste "Flashback Elvis concert" was zo succesvol dat andere concerten volgden.

Die Farellos

Toni Farello en Mevrouw Schmidt zorgen voor een adembenemend humoristisch optreden op het hoogste niveau. Snel, grappig en vol energie klimt het, meermaals internationaal bekroonde duo, met hun eenwieler de trappen op, springen ze gedurfd op de trampoline en fietsen ze op twee niveaus over het podium heen. Het publiek houdt zonder twijfel de adem in tijdens hun act.

Vilja Duo

Vilja duo bestaat uit Bram De Beul en Irina Yakousheva. Samen brengen zij dans (duetten en solo’s) en luchtacrobatie (in doek, hoepel en straps). Gaande van klassiek ballet over tango en jazz tot moderne dans.

Volker Maria Maier

Volker Maria Maier is bekend in beroemde Variety Clubs, zoals Roncalli en Las Vegas. Door zijn uitzonderlijke jongleercapaciteiten is hij al als jongleercoach aangesteld bij het Chinese Staatscircus. In K.H. Ziethen’s boek ‘Virtuosos of Juggling’ wordt hij omschreven als ‘master of his craft’.

Rico Zoroh Band

Met ontzettend veel ‘liefde voor muziek’, 7 muzikanten en een zangeres, is de band het meest volledig met ongetwijfeld een onuitputtelijke variatie.

Showgirls

DJ Mark

Bronnen

https://www.moreen.be/biografie

https://www.steveryckier.com/en-gb

https://www.farellos.de

https://vilja.be/nederlands-1/start

https://www.jongleur.de/en/references/

https://www.rzb.be

Deel dit event