WhatsApp Image 2021-11-30 at 15.20.12.jpeg

za 23 april | Londerzeel

Elvis in symphony -
23 APRIL 2022

Belangrijke mededeling

Dit evenement is verplaatst van 11 december 2021 naar
23 april 2022.

Elvis zou op 8 januari 2020 85 geworden zijn. Naar aanleiding hiervan brengt Steve Ryckier een wervelende show met het Graceland Orchestra, een groot orkest van om en bij de 30 muzikanten. Steve brengt u de grootste hits van Elvis live! 

Waar en wanneer?

23 april 2022 18:00 – 02:00

Londerzeel, Ambachtsstraat 9, 1840 Londerzeel, België

Meer informatie

JDK HAL, Kontrimo & Hof Ter Molen bundelen hun krachten om u een unieke Elvis Presley show te bezorgen.

 

Elvis zou op 8 januari 2020 85 geworden zijn. Naar aanleiding hiervan brengt Steve Ryckier een wervelende show met het Graceland Orchestra, een  groot orkest van om en bij de 30 muzikanten. Violen, blazers, slagwerk en uiteraard de vaste band, bestaande uit drums, keyboards, gitaren en bas, plus 3 backing zangeressen brengen u een groots opgezet schouwspel.

 

Steve brengt u de grootste hits van Elvis live: You Gave Me A Mountain, In The Ghetto, How Great Thou Art, An American Trilogy, What Now My Love zijn maar enkele van de monumentale Elvis songs waar u van zult genieten

 

Of u nu een Elvis kenner bent of niet, niemand kan stil zitten bij nummers als Hound Dog, All Shook Up, Heartbreak Hotel of Jailhouse Rock.

 

Al deze klassiekers hoort u alsof The King ze zelf zong, want Steve staat al jaren op de planken als Presley-imitator van absolute topklasse. Bovendien beschikt hij over een uitgebreide garderobe aan kostuums, op maat gemaakt door de makers van de originele kostuums van The King himself.

Menu

Voorzien door Restaurant Hof ter Molen. Pascal en zijn team zullen U culinair verwennen.

Ontvangst met receptie van 18u00 - 18u30

******

Luxe koud en warm voorgerechten buffet 

******

Uitgebreid warm en koud hoofdgerechten buffet 

******

Dessertbord

******

Alle dranken bediend aan de tafel van 18u00 tot middernacht.

Vestiaire + VIP parking

 

Artiesten

Steve Ryckier

Steve Ryckier ​werd geboren in Brugge. Het was zijn familie en vrienden vanaf het begin duidelijk dat hij een bijzonder talent had om mensen te entertainen. Hij kon de wens van zijn kind om entertainer te worden niet verbergen. Steve was een echte artiest en een geboren humorist. Met dit natuurtalent was de weg naar de kunstacademie snel gevonden. Jarenlang speelde hij in verschillende projecten met humor en imitatie van bekende sterren en kon hij zijn stem en personages met succes uitbreiden. In zijn stemimitatie zong hij ook grote hits van Elvis Presley. Steve merkte al snel dat het publiek er positief op reageerde. Dat was het begin om zijn "Elvis Tribute Show" met een orkest te ontwikkelen.

Het eerste "Flashback Elvis concert" was zo succesvol dat andere concerten volgden.

 

Prijzen

Inkom ticket: € 35,00

VIP-Ticket: € 145,00*
*Uw inkom ticket, inclusief een diner met dranken inclusief. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bronnen

https://www.steveryckier.com/en-gb